Klik op de pijltjes of bolletjes voor meer foto’s 

Traploper laten leggen?

De traploper wordt ter plekke ingenaaid met de hand om de draai van de trap mooi te kunnen bekleden (zie foto 1). De roedes zijn ook door ons geleverd. Wij hebben de hele collectie traplopers van De Brinck & Campman en Louis de Poortere. De collecties gaan van zeer modern tot zeer klassiek.

Trap bekleden met traploper?

Er zijn niet veel bedrijven meer die dit kunnen en ook aanbieden, vooral in de draaiing van de trap vereist dit vakmanschap dat tegenwoordig nog nauwelijks te vinden is. Het is een ambachtelijk werk, de traploper wordt precies op maat trede voor trede ingenaaid met de hand, dit omdat er geen trap gelijk is. Denk ook aan de draaiingen in een trap, de trede begint smal en eidigt breed. Het is een zeer nauwkeurig werk!

Een traploper is er voor de liefhebber van een mooie entree. Ze zijn meestal gemaakt van wollen garens. Onze traplopers zijn te verkrijgen in verschillende breedtes, klassiek, modern, synthetisch.

Inmeten traploper

Om uw traplopers zo mooi en goed mogelijk te leggen, komt Ariën Gehrels uw trap, op afspraak, van tevoren inmeten. Ook maakt hij gebruik van zogenaamde ’treekussens’, waardoor de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. De traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes tussen de 50 en 100 centimeter. Het meest gangbaar zijn traplopers tussen 65 en 70 centimeter.

Ondertapijt traploper

Goed ondertapijt verlengd de levensduur van uw traploper en verhoogt het loopcomfort. Wij werken met een goede kwaliteit rubber ondertapijt.

Roedes traploper

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels heeft niet alleen een ruim assortiment stoffen voor uw traploper, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Hij heeft ook een ruim aanbod aan roedes. Uiteraard kunt u kiezen voor de klassieke ronde roede, maar komt u eens langs in de winkel om het gehele aanbod te bekijken. Ariën Gehrels heeft een trap in de winkel staan, waar u een voorbeeld van de traplopers kunt bekijken.

Stel uw vraag

Heeft u ook een meubel om te laten stofferen?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf
Stel uw vraag