Meubelstofferen

Voor een uniek resultaat meubelstofferen bent u bij Ariën Gehrels aan het juiste adres. De stoffeerderij is een begrip voor zowel particulieren als bedrijven. Zo liet Tommy Hilfiger voor hun winkel in Parijs een uniek bankstel door Ariën Gehrels bekleden en ook de rode pluche stoeltjes in Carré komen van zijn hand.

antiek bankje nieuwe vering inzetten badhoevedorp en amsterdam

Antieke stoffering:

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels herstoffeert al uw stoelen, banken en kussens. Stofferen is nauwkeurig werk.  Ariën Gehrels  kijkt goed naar  iedere stoel zodat het meubelstofferen op een juiste en individuele manier gebeurt.  Is de stoel bijvoorbeeld  klassiek gestoffeerd, dan kijkt Ariën Gehrels naar de traditionele veren. Zijn deze nog goed of moet de stoel kaal gemaakt en opnieuw opgebouwd? De materialen die voor het meubelstofferen gebruikt worden zijn bijvoorbeeld crin, paardenhaar, jutte singelband, koppeltouw etc. Uw meubel laten bekleden bij Ariën Gehrels levert telkens weer een verrassend resultaat en laat uw oude favoriete meubelstuk weer stralen als nieuw.

Hedendaagse (moderne) stoffering:

Bij het hedendaags of moderne meubelstofferen werkt Ariën Gehrels  met diverse schuimmaterialen zoals koudschuim en polyether. Het stofferen doet  Ariën Gehrels met koudschuim in kuipstoeltjes, gebogen rugleuningen, caravankussens, bootkussens, bankstelkussens. Voor een mooi resultaat werkt Ariën Gehrels precies en heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit zeer trendy stoffen van onder andere Designers Guild, Osborne & Little en Kirby House en nog veel meer grote merken. Zie onze pagina meubelstoffen.

klassiek fauteuil nieuwe singels opbouw

Meubelreparatie:

Wilt u uw meubels weer zo goed als nieuw hebben? Dit kan dankzij onze service meubelreparatie in regio Amsterdam. U zult verbaasd zijn hoe uw oude fauteuil, stoel of bank er weer zo goed als nieuw er uit kan zien. Enkel door een meubelreparatie van Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij, gevestigd aan de Sloterweg 178A in Badhoevedorp.

Traploper stoffering:

Traplopers behoren ook tot de ambachtelijke specialisatie van de meubelstoffeerderij. De lopers naait Ariën Gehrels met de hand ter plaatse in per traptrede. Hierdoor sluiten de traplopers perfect aan op de vorm van de trap. Doordat wij de traplopers vastnaaien, kunt u deze op een later moment makkelijk verwijderen.

Wij hebben waarschijnlijk het ruimste aanbod van stoffen voor traplopers in de regio Amsterdam, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Naast de traplopers zijn er ook roedes in het assortiment. Kom onze traplopers ook eens in de winkel in Badhoevedorp nabij Amsterdam bekijken!

traploper laten leggen

Stel uw vraag

[contact-form-7 id=”180″ /]