Traplopers

Traplopers laten leggen?

De echte liefhebber van mooie traplopers, kan z’n hart ophalen bij de werkwijze van Ariën Gehrels. Geheel op ambachtelijke en traditionele wijze naait hij de traplopers ter plekke met de hand in, zodat de traplopers perfect aansluiten bij de vorm van uw trap. En omdat de traplopers genaaid worden, kunt u ze wanneer u dat wilt, ook weer eenvoudig verwijderen.

Traplopers voorbeelden

Paarse traploper regio Amsterdam
Klassieke traploper laten leggen
Traploper innaaien ambachtelijk regio Amsterdam
traploper donkerbruin leggen in project
traploper leggen rood
Zwarte traploper laten leggen
Beige traploper innaaien
Traploper donkerrood plaatsen

Roedes traplopers

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels heeft niet alleen een ruim assortiment stoffen voor traplopers, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Hij heeft ook een ruim aanbod aan roedes. Uiteraard kunt u kiezen voor de klassieke ronde roede, maar komt u eens langs in de winkel om het gehele aanbod te bekijken. Ariën Gehrels heeft een trap in de winkel staan, waar u een voorbeeld van de traplopers kunt bekijken.

Kwaliteit

Om uw traplopers zo mooi en goed mogelijk te leggen, komt Ariën Gehrels uw trap, op afspraak, van tevoren inmeten. Ook maakt hij gebruik van zogenaamde treekussens, waardoor de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. De traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes tussen de 50 en 100 centimeter. Het meest gangbaar zijn traplopers tussen 65 en 70 centimeter.

Stel uw vraag

Heeft u ook een traploper te laten leggen?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf
Stel uw vraag