Wilt u uw meubels weer zo goed als nieuw hebben? Dit kan dankzij onze service meubelreparatie in regio Amsterdam. U zult verbaasd zijn hoe uw oude fauteuil, stoel of bank er weer zo goed als nieuw er uit kan zien. Enkel door een meubelreparatie van Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij, gevestigd aan de Sloterweg 178A in Badhoevedorp.

WERKWIJZE MEUBELREPARATIE

De meubelreparatie is gericht op het behoud van uw meubel. Hierbij houden wij de originele constructie en materialen zo intact mogelijk. Een meubelreparatie begint met het kaal halen van uw meubelstuk. Er wordt vervolgens gekeken welke materialen aan vervanging toe zijn.

Bij meubelreparatie kan uw meubelstuk ook een nieuwe stoffering krijgen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij herstoffeert al uw stoelen, banken en kussens. Het stofferen van meubels en meubelreparatie is nauwkeurig werk. Voor het herstofferen van uw meubels hebben wij een groot assortiment stoffen. Dit assortiment bestaat onder andere uit de merken Romo, Villa Nova, Interfurn en Lancier en nog veel meer grote merken, bekijk onze meubelstoffen.

Portfolio meubelreparaties

Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij heeft onder andere voor Tommy Hilfiger voor hun winkel in Parijs een uniek bankstel gerepareerd en opnieuw bekleed. Ook is er werk uitgevoerd aan de rode pluche stoeltjes in Carré. Wilt u meer weten over de werkwijze bij een meubelreparatie in regio Amsterdam? Neem dan direct contact op via ons contactformulier.