Cursus Meubelstofferen / bekleden

Corona maatregelen

De cursus zal volgens de geldende normen en regels van de RIVM gegeven worden, de regels die op het moment gelden dat u de aan cursus deelneemt. Gedurende de Covid-19 periode zal de instructeur tijdens de workshops een mondkapje dragen en anderhalve meter afstand bewaren. 

Staat er bij u ook nog altijd een stoeltje op zolder waar u erg aan gehecht bent en die u ooit nog eens gaat bekleden? Meubels stofferen kunt u zelf doen, onder de deskundige begeleiding van Ariën Gehrels. Veel mensen hebben deze cursus / opleiding meubelstofferen al gevolgd en stonden versteld van hun eigen resultaat. Tijdens de workshop kunt u uw eigen stoel bekleden (in 8 ochtenden op de zaterdag, of 8 avonden op dinsdag) of u kunt de stoel bij ons in het atelier laten staan.

workshop meubelstofferen haarlem workshop meubelstofferen badhoevedorp workshop meubelstofferen amsterdam workshop meubelstoffering regio amsterdam, badhoevedorp

>> Meer foto’s van onze workshop meubelstofferen


Corona maatregelen tijdens de cursus

Het lijkt erop dat we de komende tijd rekening moeten houden met het nemen van 1,5 meter afstand van elkaar. Om deze reden hebben wij onze workshop Meubelstofferen / Bekleden aangepast op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving.

De workshops worden verzorgd in ons atelier waar voldoende ruimte beschikbaar is. Daarom zullen we ervoor zorgen dat de afstand tussen de begeleider Ariën Gehrels en de deelnemers op een ontspannen en strikte manier wordt gewaarborgd. Dit mag de pret echter niet bederven! Uw veiligheid staat bij ons voorop en we hebben er het volste vertrouwen in dat we ondanks de aanpassingen een interessante, leerzame en activerende workshop voor u kunnen verzorgen.

  • De workshop wordt gegeven in een kleinere groep van maximaal 3 personen, inclusief begeleider. Dit betekent dat we jou nóg meer persoonlijke aandacht kunnen geven.
  • Er is altijd handgel aanwezig, zodat u uw handen voor en eventueel tijdens de workshop kunt ontsmetten.
  • Wij staan open voor extra hygiëne suggesties, laat ons daarom weten waar u behoefte aan heeft.

Werkwijze workshop meubelstofferen

Onder begeleiding van Ariën Gehrels leert u tijdens de workshop stoel bekleden uw moderne of klassieke meubelstuk kaal te maken. U leert welke materialen u nog kunt gebruiken en welke materialen u moet vervangen. U gaat met uw meubelstuk aan de slag en Ariën vertelt u tijdens de workshop stap voor stap de juiste handelingen. Mocht u speciale wensen hebben, bijvoorbeeld betreffende (kleine) aanpassingen van de vorm, dan kunt u dit natuurlijk tijdens de workshop bespreken.

Cursustijden workshop meubelstofferen

De cursus workshop “Uw eigen stoel bekleden” bestaat uit acht ochtenden op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur of 8 avonden op dinsdag van 18.00 tot 20.30 uur. In overleg is het eventueel ook mogelijk om de workshop overdag te volgen. U kunt zich elk moment voor de cursus inschrijven. Wel raden wij u aan om van tevoren contact op te nemen om te vragen of er voldoende ruimte is.

zaterdag : 10.00 tot 12.30 uur
dinsdag  : 18.00 tot 20.30 uur

Kosten workshop meubelstofferen

Voor acht cursusdelen betaalt u een totaalprijs van 375 euro, alle materialen worden aangeschaft tijdens de les.

Inschrijven

Het inschrijven voor de workshop Meubelstofferen kan via ons contactformulier, of telefonisch 020-6593693