OVER ARIEN GEHRELS

Wie zijn wij?

Ariën Gehrels meubelstoffeerderij in Badhoevedorp (regio Amsterdam) is een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven). De meubelstoffeerderij stoffeert vooral klassiek, maar de mogelijkheden om uw perfecte meubelstuk te maken zijn bij ons eindeloos.

WAAROM ARIËN GEHRELS MEUBELSTOFFEERDERIJ?

  • Uniek resultaat voor zowel particulieren als bedrijven;
  • Gediplomeerd en ervaren vakmanschap;
  • Persoonlijk advies voor een meubelreparatie in omgeving Amsterdam;
  • Workshops meubelstofferen voor particulieren en groepsevenementen;
  • Bezorgt uw meubelstuk gratis bij u thuis;
  • Een van de weinige ambachtelijke stoffeerders die traplopers op de hand op maat maken;
  • Geopend van dinsdag t/m zaterdag;
  • Goede referenties;
  • Er wordt gewerkt met merk meubelstoffen als Designer Guild, Nobilis en Osborn & Little etc..

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels restaureert, repareert en capitonneerd. En dit alles naar uw smaak. Houdt u van modern? Geen probleem! Maar ook antiek stofferen en kussenstoffering (voor caravans en boten) behoren tot de mogelijkheden. Twijfelt u nog over hoe u uw lievelingsbankje gerestaureerd wil hebben? Kom dan gerust langs in de winkel, aan de Sloterweg 178a in Badhoevedorp, voor persoonlijk advies.

Of twijfelt u nog over het inschakelen van ons bedrijf voor meubelstofferen in de regio Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij u bieden?

Wat doen wij?

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels restaureert, repareert en capitonneert. En dit alles naar uw smaak. Houdt u van modern? Geen probleem! Maar ook antiek stofferen en kussenstoffering behoren tot de mogelijkheden. Traplopers leggen en innaaien doen wij ook!! Twijfelt u nog over hoe u uw lievelingsbankje gerestaureerd wil hebben? Kom dan gerust langs in de winkel, aan de Sloterweg 178a in Badhoevedorp, voor persoonlijk advies.

Wat zeggen mensen over ons

Reviews

Colombine Sarrailhé

3 jaar geleden ben ik begonnen aan een stoffeer cursus; dat idee liep al een behoorlijke tijd door mijn hoofd. Ik ben

Jan Willem van Rhijn

Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren te maken gehad met Ariën Gehrels, als stoffeerder maar ook als begeleider van workshops.

Addy Bridié

Wij zijn zeer tevreden over de fa. Gehrels. Een Biedermeyer sofa  die in zeer slechte staat was is op perfecte manier gerestaureerd.

Kwaliteit

Voor mooi werk gaat u naar de vakman!

Ook voor uw Traplopers

  • Wij hebben waarschijnlijk het ruimste aanbod van stoffen voor traplopers in de regio Amsterdam, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Naast de traplopers zijn er ook roedes in het assortiment. Kom onze traplopers ook eens in de winkel nabij Amsterdam bekijken!