Over Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij

‘Voor mooi werk gaat u naar de vakman!’

Wie zijn wij?

Ariën Gehrels meubelstoffeerderij in Badhoevedorp (regio Amsterdam) is een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven). De meubelstoffeerderij stoffeert vooral klassiek, maar de mogelijkheden om uw perfecte meubelstuk te maken zijn bij ons eindeloos.

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels restaureert, repareert en capitonneerd. En dit alles naar uw smaak. Houdt u van modern? Geen probleem! Maar ook antiek stofferen en kussenstoffering (voor caravans en boten) behoren tot de mogelijkheden. Twijfelt u nog over hoe u uw lievelingsbankje gerestaureerd wil hebben? Kom dan gerust langs in de winkel, aan de Sloterweg 178a in Badhoevedorp, voor persoonlijk advies.


Bekijk onze nieuwe bedrijfsvideo

Waarom Ariën Gehrels meubelstoffeerderij

  • Uniek resultaat voor zowel particulieren als bedrijven;
  • Gediplomeerd en ervaren vakmanschap;
  • Persoonlijk advies voor een meubelreparatie in omgeving Amsterdam;
  • Workshops meubelstofferen voor particulieren en groepsevenementen;
  • Bezorgt uw meubelstuk gratis bij u thuis;
  • Een van de weinige ambachtelijke stoffeerders die traplopers op de hand op maat maken;
  • Geopend van dinsdag t/m zaterdag;
  • Goede referenties;
  • Er wordt gewerkt met merk meubelstoffen als Designer Guild, Nobilis en Osborn & Little etc..

Of twijfelt u nog over het inschakelen van ons bedrijf voor meubelstofferen in de regio Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat doen wij?

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels restaureert, repareert en capitonneert. En dit alles naar uw smaak. Houdt u van modern? Geen probleem! Maar ook antiek stofferen en kussenstoffering behoren tot de mogelijkheden. Traplopers leggen en innaaien doen wij ook!! Twijfelt u nog over hoe u uw lievelingsbankje gerestaureerd wil hebben? Kom dan gerust langs in de winkel, aan de Sloterweg 178a in Badhoevedorp, voor persoonlijk advies.

Ook voor uw Traplopers

Wij hebben waarschijnlijk het ruimste aanbod van stoffen voor traplopers in de regio Amsterdam, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Naast de traplopers zijn er ook roedes in het assortiment. Kom onze traplopers ook eens in de winkel nabij Amsterdam bekijken!

Wat zeggen mensen over ons

Uitstekend werk en zo makkelijk te organiseren. Even langs de winkel om stof uit te kiezen en daar gaf Arie heel goede advies over. Hij kwam gratis thuis de 3 stukken (2 stoelen en een leren opberg bank) bekijken en gaf een offerte. Toen later alles bij mij thuis opgehaald en 8-9 dagen later was hij terug en het zag er perfect uit. Echt 100% tevreden.

Wij zijn heel blij met de 7 Arco stoelen die de heer Gerels voor ons gestoffeerd heeft met stof van Kravat. Dit model stoel ziet er simpel uit, maar schijn bedriegt. Voor Gehrels ook een uitdaging die hij graag aanging en zeer goed is geslaagd. Voor een volgende klus komen wij zeker terug.

Wij zijn zeer tevreden over de fa. Gehrels. Een Biedermeyer sofa  die in zeer slechte staat was is op perfecte manier gerestaureerd. Iedereen die bij mij op visite komt  is vol bewondering over her resultaat. Vakmanschap is het juiste woord voor deze Fa. Ze gaan zeer adequaat te werk. De service is vriendelijk en de voorlichting goed.

Stel uw vraag

Heeft u ook een meubel om te laten stofferen?

Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf
Stel uw vraag