Traplopers

De echte liefhebber van mooie traplopers, kan z’n hart ophalen bij de werkwijze van Ariën Gehrels. Geheel op ambachtelijke en traditionele wijze naait hij de traplopers ter plekke met de hand in, zodat de traplopers perfect aansluiten bij de vorm van uw trap. En omdat de traplopers genaaid worden, kunt u ze wanneer u dat wilt, ook weer eenvoudig verwijderen.

Roedes traplopers

Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels heeft niet alleen een ruim assortiment stoffen voor traplopers, waaronder bekende merken als Van de Brink & Campman en Louis du Poortere. Hij heeft ook een ruim aanbod aan roedes. Uiteraard kunt u kiezen voor de klassieke ronde roede, maar komt u eens langs in de winkel om het gehele aanbod te bekijken. Ariën Gehrels heeft een trap in de winkel staan, waar u een voorbeeld van de traplopers kunt bekijken.

Kwaliteit

Om uw traplopers zo mooi en goed mogelijk te leggen, komt Ariën Gehrels uw trap, op afspraak, van tevoren inmeten. Ook maakt hij gebruik van zogenaamde treekussens, waardoor de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft. De traplopers zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes tussen de 50 en 100 centimeter. Het meest gangbaar zijn traplopers tussen 65 en 70 centimeter.

Voorbeelden

Wilt u reeds gerealiseerd werk zien van de traplopers welke wij hebben gelegd klik dan hier.

Komt u gerust eens langs om te kijken.
Voor onze openingstijden klik op contact.

Traploper laten leggen?
Tags: traploper, traploper innaaien, traploper leggen, traploper plaatsen, traplopers