Voor een uniek resultaat bent u bij Ariën Gehrels aan het juiste adres. De stoffeerderij is een begrip voor zowel particulieren als bedrijven. Zo liet Tommy Hilfiger voor hun winkel in Parijs een uniek bankstel door Ariën Gehrels bekleden en ook de rode pluche stoeltjes in Carré komen van zijn hand.

Antiek meubelstofferen:
Meubelstoffeerderij Ariën Gehrels herstoffeert al uw stoelen, banken en kussens. Meubelstofferen is nauwkeurig werk.  Ariën Gehrels  kijkt goed naar  iedere stoel zodat het meubelstofferen op een juiste en individuele manier gebeurt.  Is de stoel bijvoorbeeld  klassiek gestoffeerd, dan kijkt Ariën Gehrels naar de traditionele veren. Zijn deze nog goed of moet de stoel kaal gemaakt en opnieuw opgebouwd? De materialen die voor het meubelstofferen gebruikt worden zijn bijvoorbeeld crin, paardenhaar, jutte singelband, koppeltouw etc. Meubelstofferen bij Ariën Gehrels levert telkens weer een verrassend resultaat en laat uw oude favoriete meubelstuk weer stralen als nieuw.

Hedendaags meubelstofferen:
Bij het hedendaags meubelstofferen werkt Ariën Gehrels  met diverse schuimmaterialen zoals koudschuim en polyether. Het meubelstofferen doet  Ariën Gehrels met koudschuim in kuipstoeltjes, gebogen rugleuningen, caravankussens, bootkussens, bankstelkussens. Voor een mooi resultaat werkt Ariën Gehrels precies en heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit zeer trendy stoffen van onder andere Designers Guild, Osborne & Little en Kirby House en nog veel meer, zie onze pagina meubelstoffen.