Ambachtelijke meubelstoffeerderij

Zoekt u een Meubelstoffeerderij regio Amsterdam, dan bent u op de juiste website gekomen van Ariën Gehrels meubelstoffeerderij in Badhoevedorp (regio Amsterdam). Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven). De meubelstoffeerderij stoffeert vooral klassiek, maar de mogelijkheden om uw perfecte meubelstuk te maken zijn bij ons eindeloos.

Waarom Ariën Gehrels Meubelstoffeerderij?

Uniek resultaat voor zowel particulieren als bedrijven; Gediplomeerd en ervaren vakmanschap; Persoonlijk advies voor een meubelreparatie in omgeving Amsterdam; Geopend van dinsdag t/m zaterdag; Goede referenties; Er wordt gewerkt met merk stoffen als Romo, Zinc Textile, Osborn & Little, Designer Guild, Kirby Design, Saum & viebahn, Kvadreat, Nobilis, Lancier, Villa Nova, Ohmann Leather, Reynaldo en nog vele anderen.

Gediplomeerd en ervaren vakmanschap

Traplopers op de hand gemaakt

Bezorging gratis bij u thuis

Grote selectie merk meubelstoffen

Onze diensten

Stoel opnieuw bekleden, gecapitonneerd

Meubelstofferen

Voor een uniek resultaat meubelstofferen bent u bij Ariën Gehrels aan het juiste adres. De stoffeerderij is een begrip voor zowel particulieren als bedrijven. Zo liet Tommy Hilfiger voor hun winkel in Parijs een uniek bankstel door Ariën Gehrels bekleden en ook de rode pluche stoeltjes in Carré komen van zijn hand.

workshop-meubelstofferen noord-holland

Workshop meubelstofferen

Staat er bij u ook nog altijd een stoeltje op zolder waar u erg aan gehecht bent en die u ooit nog eens gaat bekleden? Meubels stofferen kunt u zelf doen, onder de deskundige begeleiding van Ariën Gehrels. Veel mensen hebben deze cursus / opleiding meubelstofferen al gevolgd en stonden versteld van hun eigen resultaat.

traploper op maat laten maken

Traploper stoffering

Traplopers behoren ook tot de ambachtelijke specialisatie van de meubelstoffeerderij. De lopers naait Ariën Gehrels met de hand ter plaatse in per traptrede. Hierdoor sluiten de traplopers perfect aan op de vorm van de trap. Door het vastnaaien kunt u deze makkelijk verwijderen op een later tijdstip.

Voor en Na

Oude staat van de bankNa de herstoffering

Voor en Na

Oude staat van de fauteuilNa het opnieuw stofferen

Reviews

Wij zijn heel blij met de 7 Arco stoelen die de heer Gerels voor ons gestoffeerd heeft met stof van Kravat. Dit model stoel ziet er simpel uit, maar schijn bedriegt. Voor Gehrels ook een uitdaging die hij graag aanging en zeer goed is geslaagd. Voor een volgende klus komen wij zeker terug.

Marike en Marc

Wij zijn zeer tevreden over de fa. Gehrels. Een Biedermeyer sofa  die in zeer slechte staat was is op perfecte manier gerestaureerd. Iedereen die bij mij op visite komt  is vol bewondering over her resultaat. Vakmanschap is het juiste woord voor deze Fa. Ze gaan zeer adequaat te werk. De service is vriendelijk en de voorlichting goed.

Addy

Uitstekend werk en zo makkelijk te organiseren. Even langs de winkel om stof uit te kiezen en daar gaf Arie heel goede advies over. Hij kwam gratis thuis de 3 stukken (2 stoelen en een leren opberg bank) bekijken en gaf een offerte. Toen later alles bij mij thuis opgehaald en 8-9 dagen later was hij terug en het zag er perfect uit. Echt 100% tevreden.

Deanne de Vries